foto's

Welkom bij Groei & Bloei Oss Het Maasland

Wilt u meer weten over bloemen en planten en wilt u uw eigen kennis en ervaring delen met anderen, dan bent u hier op het juiste adres!
De afdeling Oss Het Maasland omvat het gebied van Geffen tot en met Ravenstein en van Appeltern tot en met Nistelrode.

Onze afdeling organiseert lezingen, excursies, bloemschikcursussen, plantenruildagen een open tuinendag in juni etc. Verdere bijzonderheden over deze activiteiten vindt u hierboven onder de kop activiteiten & actueel.
Ook een terugblik op een aantal van de activiteiten van de afgelopen jaren kunt u daar vinden.

De laatste grote activiteit dit jaar is Opens internal link in current windowde grote bloemschikdemonstratie door Frits Hoogers, alias Flora Frits, op 14 november a.s.

In het fotoalbum staan foto's van Opens internal link in current windowverschillende activiteiten van de afgelopen jaren.

Bestuursleden gezocht :
Het bestuur van Groei & Bloei afdeling Oss – het Maasland bestaat nog maar uit 4 personen en heeft daarom sterk behoefte aan nieuw bloed. Voel je je geroepen om ons bestuur te komen versterken meldt je dan bij Sjaak Thomassen, telefoon 06-38941225 / kortehei(at)kabelfoon.nl

Successen bij de kampioenschappen bloemschikken, een bekroonde rotstuin en een blik op mooie planten in de tuin van enkele leden van onze afdeling vindt u hierboven onder de koppen groentips & groeninfo en diversen.

Bij veel activiteiten zijn ook niet-leden van Groei en Bloei, tegen een kleine vergoeding, welkom.

Deze maand in Groei & Bloei

Vergane glorie - Blik op de tuin 875
hoe krijg ik bijzondere vogels in de tuin