Activiteiten & Actueel

Deelnemers Open Tuinendag 2017 bekend

Alle tuinen zijn op zaterdag 17 juni open van 10:00-17:00 uur

Onze werkgroep open tuinendagen heeft dit jaar weer 8 enthousiaste tuineigenaren kunnen strikken om hun tuin open te stellen op zaterdag 17 juni a.s. Dit jaar hebben we in samenwerking met Groei en Bloei Uden tuinen die in de gemeente Heesch en Nistelrode gelegen zijn. Ook dit jaar is het weer gelukt om mooie tuinen te vinden, heel divers van grootte en samenstelling, maar stuk voor stuk de moeite waard. Deelname aan deze open tuinendag is gratis.

Er is een prachtige (autoluwe) fietsroute uitgezet die langs alle tuinen gaat en er zijn net als vorig jaar weer twee tuinen waar je de tuinroute kunt beginnen. De route is niet geschikt voor auto's. Download Initiates file downloadde fietsroute langs alle deelnemende tuinen. Hier vind je Initiates file downloadalle info van de deelnemende tuinen

In de twee starttuinen liggen folders met de fietsroutes, een overzicht van alle te bezoeken tuinen en een korte beschrijving van de deelnemende tuinen. In een van de deelnemende tuinen zijn de bloemstukken van de bloemschikgroep van Uden te bewonderen.  

Er komt een speciale convo uit met informatie over de open tuinendag.

Er zijn een tweetal zgn. starttuinen. 

Nu nog hopen op mooi weer....


Een kleine foto impressies van de tuinen vindt u hiernaast.

Wij wensen iedereen veel tuingenot op deze dag!

Werkgroep Open tuinendagen

Judy Tan

Ellie Kusters

meer

Een overzicht van de tuinen open tuinendag 2017

Naar boven

18
Jul
Onderhoud
18
Jul
Over zomers groen en kroost