Programma bloemschikseizoen 2017-2018 is bekend

Het nieuwe bloemschikseizoen 2017 - 2018 start op woensdag 22 september en daarna eenmaal per maand gedurende 8 maanden. Er is een speciale paasles en ook met de kerst kunnen we weer kiezen uit diverse creaties. Gelukkig hebben we Maria Hoevenaars weer als deskundige begeleidster. Zij zal ervoor zorgen dat er elke maand twee bloemstukken staan. Dit zijn de stukken die je de volgende les kunt maken. Verder is er koffie of thee en de sfeer is gemoedelijk. Hieronder enkele voorbeelden van wat we het afgelopen jaar gemaakt hebben.

De data waarop de lessen zijn vind je Initiates file downloadhier en in de agenda.

Het volledige programma staat Initiates file downloadhier. inclusief foto's van de te maken werkstukken.

Opgave bij elliekusters(at)xs4all.nl

De kosten zijn gelijk aan die van vorig jaar: voor leden van Groei en Bloei € 67,-- en voor niet leden € 83,--. Het is ook mogelijk om eventueel losse lessen te boeken. Nadere informatie bij Ellie Kusters.

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien