Activiteiten & Actueel

Grote bloemschikdemonstratie 14 november

Woensdag 14 november a.s. houdt Groei & Bloei afdeling Oss – het Maasland weer haar jaarlijkse grote bloemschikdemonstratie. Zoals gebruikelijk weer in Berghem in de  Berchplaets, Sportstraat 3 .

Aanvang is 20.00 uur. Iedereen is van harte welkom.
Als lid van Groei & Bloei heb je  op vertoon van je lidmaatschapskaart gratis entree, niet – leden betalen € 7,50. Bij binnenkomst wordt een kop koffie/ thee  aangeboden.

De demonstratie wordt verzorgd door Frits Hoogers, alias Flora Frits, een op landelijk niveau bekende arrangeur / designer die zijn sporen al verdiend heeft in grote projecten in binnen – en buitenland. In 2008, 2009, 2013 en 2016 was hij ook in Berghem en trok toen telkens een volle Berchplaets!

Frits is opgeleid op tuinbouwopleidingen in Borculo, Nijmegen, Zwolle en behaalde zijn meesterbinderdiploma in Vught. Puurheid, kleur en structuur van materialen zijn de inspiratiebron voor zijn creaties. Met een esthetisch oog, creativiteit en perfectionisme creëert Frits sferen die passen bij bepaalde momenten. De combinatie van stylist en bloemist leidt tot prachtige stukken.

Na afloop van de demonstratie worden de door hem gemaakte bloemstukken verloot. Er is ook ruim gelegenheid om allerhande bijzondere bloemschikmaterialen te verkrijgen.

meer

 

 

 

12
Nov
Vergane glorie - Blik op de tuin 875
11
Nov
hoe krijg ik bijzondere vogels in de tuin